Online a világ - Tematikus életmód rádióként folytatjuk

  Tisztelt hallgatóink! Rádiónk nem nyújtott be újabb frekvencia pályázatot,  így a 2008 óta működő közösségi műsorszolgáltató rádióállomásunk hatósági médiaszolgáltatási engedélye (frekvencia engedélye) 2016. júniusában megszűnt.Büszkén mondhatjuk, hogy a Best Of Rádió volt a kedvence a városban élőknek, ahol  a a legjobb zenék mellett. a térségében történt eseményekről nyújtottunk gyors, hiteles tájékoztatást.

A rádiózásnak Tiszavasváriban több, mint egy évtizedes múltja van. A kétezres évek elején a gyári lakótelepen a helyi kábeltelevíziós rendszer képújsága alatt indult el rádió elődje, majd a 2007. szeptemberében az Országos Rádió és Televízió Testülethez (ORTT) beadott helyi frekvencia hasznosítására kiírt pályázat elnyerése után kaptuk meg a műsorszolgáltatási engedélyt, amelynek köszönhetően ezt követően az egész városban hallható volt az Fm 98.0 Mhz. A rádió az elmúlt években több ezer órányi hanganyagot (riportot, interjút, tudósítást, háttérbeszélgetést) készített a közélet eseményeiről.


Az új kihívásokra nyitott, hírportálok, turisztikai marketinggel, rendezvényszervezéssel valamint reklámfelületek értékesítésével is foglalkozó egyesületünk vezetése, idén tavasszal hosszas mérlegelés után döntött arról, hogy változtat a rádió arculatán és célközösségén. A döntés értelmében 2016. augusztusától mobil applikáción és a világhálón kívánunk benneteket elérni határon innen és túl. A műsorstruktúrában a legjobb hazai és külföldi zenék mellett a kultúra(múzeum, színház, mozi) környezetvédelem, utazás, gasztronómia, esélyegyenlőség, sport és a civil közösségek bemutatkozása kap kiemelt szerepet.

Nem búcsúzunk tehát :-) 

HAMAROSAN TALÁLKOZUNK !!!

Hiszen tudjátok  ONLINE A VILÁG...:-)

Addig is hallgass minkett itt:

https://www.facebook.com/bestofradio/app/402411266453495/

http://tunein.com/radio/Best-of-Rádió-s255865/

http://streema.com/radios/Best_Of_Radio

 

 

 


Most szól

Hirdetés
Friss hírek Tiszavasváriból
Tiszai kaland