Tíz éves a Dalok.hu

  2005-ben minden másképp volt. A MySpace volt a Facebook, a mobilok mérete csökkent és nem növekedett, az iPod volt a menő, a YouTube épp elindult és az internet egy kiaknázatlan kincsnek tűnt még. A CD eladások már akkor csökkentek és logikus gondolatnak tűnt, hogy az emberek előbb vagy utóbb neten fognak zenét vásárolni. Ezért hoztuk létre a Dalok.hu-t / Songs.hu-t. Nem egyszerű webáruházat akartunk, hanem olyan helyet, ahol a zenekedvelők útmutatást és információt kapnak a zenékhez, a művészek pedig személyre szabott kiszolgálást és kedvező feltételeket.

Az MP3 nem volt elég, ezért bevezettük a veszteségmentes flac-et, így CD minőségben is hallgathatod a letöltött dalokat. Idén tovább mentünk – néhány ambiciózus kiadóval karöltve a CD-nél jobb minőségben (16 helyett 24 bit) is kínálunk néhány albumot. Terveink szerint jövőre kiszélesítjük a szuper audio kínálatot.


Nyolc éve megy a Dalok-Galopp rádióműsorunk, amelyben izgalmas beszélgetések mellett sokszor élő zenélés is hallható. Két éve minden hétköznap reggel 9 és 10 között friss magyar zenéket játszunk a 98 MHz-en itt a Best Of Rádióban is. Több vidéki és néhány külföldi magyar rádiót ellátunk hallgatnivalóval. Továbbterjesztést is vállalunk, eljuttatjuk a ránk bízott zenéket a nemzetközi zenei platformokra.
Két friss lemez, a Szabó Balázs Bandája „Megcsalogató” és Ganxsta Tribute mellett sok új és régi karácsonyi felvételt ajánlunk Nektek.
Ne felejtsétek el, ha a Dalok.hu-n vásároltok, nemcsak jó minőséget kaptok jó áron, hanem a magyar zenészeket is több bevételhez juttatjátok azáltal, hogy csak egy bolt és nem egy hosszú terjesztői lánc áll a vevő és a művész között.

Forrás: Dalok.hu


Most szól

Hirdetés
Friss hírek Tiszavasváriból
Tiszai kaland