Megérkezett a Magna Cum Laude új dala

  A Magna Cum Laude idén nyáron adta elő első alkalommal A legjobb otthon című dalát, mely a zenekar kedvenc helyéről, Gyula városáról és annak szépségeiről szól. Erre figyelt fel az Arany Fácán sörmárka, amely korábbi kampányaiban is arra hívta fel az emberek figyelmét, hogy legyenek büszkék a gyökereikre.gy született meg az együttműködés, melynek keretein belül a banda és a márka közösen pályázatot hirdetett, melyben arra kérték a magyar embereket, hogy szülő- illetve lakhelyükről küldjenek be képeket, videókat, és mutassák be, írják le, hogy miért az ő otthonuk a legjobb.

Az ország minden szegletéből érkeztek nevezések, melyek ihletet adtak az új számhoz, amelyben a zenekar Magyarországról és Magyarországhoz szól. A Tájról tájra egy hamisítatlan Magna dal énekelhető refrénnel, felejthetetlen szöveggel és sok, szeretetreméltó hungarikummal.


A zenekar egy mozgalmas évet mindig különleges eseménnyel zár. Idén a december 29-i Magna Cum Laude jótékonysági koncerten a zenekar legnagyobb régi és új slágerei egy különleges akusztikus és szimfonikus hangszerelésben csendülnek majd fel a Magyar Virtuózok közreműködésével, a jegybevételek pedig az UNICEF munkáját segítik.


Forrás:Magneoton


Most szól

Hirdetés
Friss hírek Tiszavasváriból
Tiszai kaland